Post by stanpapasdeiskin on Mar 6, 2022 9:56:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează monede nelimitate ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Șeful este grozav cu personajul de upgrade, vei obține o mișcare de deblocare mai puternică, iar personajele sunt cu adevărat minunate pentru mine
Acesta este cel mai bun joc pe care mă voi plictisi pentru totdeauna, dar când merg la acest joc, parcă plictiseala nu există și l-am jucat de mult timp și fără reclame, așa că mulțumesc mult @zigta pentru că ai făcut acest joc
Baieti. Jocul meu este în urmă de fiecare dată când personajul meu a obținut o cantitate uriașă de lovituri critice. Când îl încerc la nivelul meu inferior, nu voi rămâne în urmă, poate din cauza tremurării ecranului la fiecare crit.
스틱맨 레전드: 오프라인 격투 게임 - 섀도우 파이트 액션 wsuv
buna pierdere de timp. un alt joc clasic stick-man lol. este un pic cam mult să upgradezi un personaj, dar încă nu există probleme de erori sau erori. Sunt vândut pe el
este un joc minunat cu un joc și o grafică grozave, deși ar putea fi mai bine, în primul rând, resursele sunt dezechilibrate, este prea greu să obții aur în al doilea rând, ar trebui să facă o opțiune prin care poți transforma pietrele în aur, dar în general, un joc minunat, recomand cu căldură acest minunat joc!
Chiar mi-a plăcut
Este un joc fantastic și este cu adevărat distractiv, chiar dacă jucătorul nu face multe și nu are de ales terenul de luptă. Și un lucru pe care mi-ar plăcea să-l schimbi este terenul plat de luptă.
Este cu adevărat distractiv, este provocator, este ca ceva pe care oamenii ar trebui să-l joace dacă le plac lucrurile provocatoare, așa că toți cei care nu ați jucat încă acest joc Ce așteptați!? Joaca acum!
Nu pot intra în pvp și nu mă pot conecta pe Google Play!
Joc foarte drăguț, nu întârzie. Are mai puține reclame decât alte jocuri. Totul este în regulă cu acest joc, cu excepția faptului că, uneori, când vizionați reclame, rămâneți blocat în reclamă și când reîmprospătați jocul, veți vedea nivelul recent pe care l-ați jucat în timpul reclamelor va trebui să înceapă din nou de la început. Dar un joc grozav pentru trecerea timpului.
Acest joc este una dintre cele mai bune experiențe la care am asistat vreodată. În primul rând, jocul este bun, reclamele sunt acceptabile, iar moneda este corectă. Sincer îmi plac jocurile care nu te molestează la fiecare cinci secunde.
Sunt foarte nemulțumit de modul în care dezvoltatorii au mutat acest joc. Aceștia adaugă ocazional conținut nou, ceea ce este distractiv, dar din ce în ce mai mult este doar pentru cumpărare. Crăciunul trecut am avut șansa de a câștiga un skin pentru un personaj pe care l-au introdus doar ca cumpărare în numerar (nu am putut să-l câștigăm nici măcar cu câteva sute de încercări). Anul acesta, au lansat un skin pentru fiecare personaj, dar trebuie să achiziționați șanse de a câștiga unul (13 USD pentru doar 10 șanse). Nici măcar nu pot alege pe care. Satul de acapararea banilor.
Jocul decent ar fi de 5 stele, dar aspectul accesoriilor tale este confuz, fereastră mai mare prin care să defilez, am peste 200 de suluri și încercând să le derulez pe toate cu o fereastră mică nu este deloc bună pentru cei ca mine cu degete de cârnați... .în general distractiv joc captivant!
Inferno Legend Joc
Frumoasă aplicație. Dar ar fi mai bine dacă scăpați de unele sarcini în unele evenimente care îl fac pe jucător să cheltuiască niște bani. Și da! Unele evenimente sunt doar pentru cei care pot cheltui bani. Fie trebuie să cheltuiești bani, fie să folosești un personaj pe care trebuie să-l cumperi cu numerar (Hason) doar pentru a termina sarcina. Oricum îmi place aplicația, e evenimentul care naște. Și unele sarcini.
Îmi place jocul. Continuă să-l actualizez și să lucrez la el și orice altceva!!😀 Comenzile sunt destul de ușoare. Îmi place acest joc. CEL MAI BUN JOC DINTOTDEAUNA. jocul este atât de captivant Continuați să lucrați la acest joc pentru a-l face și mai bun! Mi-am pierdut tot progresul când am redescărcat pe un dispozitiv nou ;(
Preplătitul meu a fost ars după întârziere în timp ce vreau să cumpăr un accesoriu, sper că veți găsi o soluție
Articolele din magazinul Ladder au prețuri greșite, cum pot 10 resturi de metal să fie cu 50% mai scumpe decât aurul de 50K? E ridicol. De ce aș cumpăra resturi de metal când le pot obține extrem de ușor? Monedele noroc și fragmentele accesorii sunt mult mai bune decât materialele de nivel scăzut și ar trebui adăugate ca în schimb
Super joc, chiar! Bătălii distractive, personaje grozave (cele mai bune trebuie achiziționate), quest-uri secundare distractive și pachete grozave pentru jucători! Singurele mele 2 carne de vită sunt întârzierea proastă pe care o primesc atunci când ecranul este plin și că nu poți trece de nivelul 150.
În general, jocul a fost destul de bun... până la șef. Din anumite motive, mi-a luat 10 sănătate înainte ca cineva să fie acolo. Și atunci nu m-a lăsat să sar. Am folosit atacul meu special și am suferit daune când am dispărut. Dacă nu este posibil, îmi pare rău pentru această evaluare. Dar deocamdată 4 stele.
Ninja Fight apk 1.9.2 - Stickman Master: League Of Shadow
Ar fi mai bine dacă nu ar trebui să plătești pentru fiecare personaj.
Spre deosebire de descriere, o mulțime de elemente din acest joc nu pot fi obținute prin îndemânare: trebuie să plătiți pentru ele. Mai mult decât atât, limba engleză în acest joc este destul de proastă, acest lucru poate afecta gameplay-ul altfel distractiv, mai ales în descrierea articolelor. În modul ladder, mi se pare că computerul este puțin prea dificil, dar poate că sunt doar eu. În afară de aceste defecte, jocul este destul de bun (grafică/animație...) și grozav pentru a trece timpul.
com.zitga.ninja.stickman.legends. ... Stickman Legends - Ninja Warriors: Shadow War ... Shadow of Death: Dark Knight - Stickman Fighting.
Stickman Legends: Shadow War (MOD, Cumpărături gratuite)
Jocul a fost solid, dar pentru a face o mulțime de lucruri, practic, trebuie să-ți arunci portofelul pe ecran, iar prețul este un cu totul alt subiect, dar în afară de toate, este decent în cel mai bun caz
Minunat
Aceasta este distracție singura problemă că nu poți cumpăra alți eroi gratuit
Acest joc este foarte captivant și distractiv, deși ceea ce distruge jocul este lipsa de creativitate. Dacă ești inteligent, vei vedea că nivelurile sunt aceleași cu nivelurile din alte etape. Doar un design diferit. Jocurile sunt și naibii când, dintr-un motiv necunoscut, poți avea doar UN PERSONAJ!? Trebuie să plătești pentru toate personajele, ceea ce este o prostie! Fă jocul plictisitor și apoi ajungi să-l ștergi. Atacatorii la distanță sunt, de asemenea, aproape IMPOSIBILI DE ESCHIVĂ și sunt mult până la brutali.
Talking Ginger 2 تفریح uzr
Stie cineva daca poate fi hakuit cu lucky patcher?
În primul rând, ideea jocului este uimitoare. Luptă cu monștri și șefi, ridică-ți caracterul și abilitățile. Obținerea diferitelor materiale. Dar prețurile pentru banii din viața reală nu merită deloc. De asemenea, la sfârșitul celei de-a treia etape devine mult prea dificil și etapele nu oferă suficient aur pentru a-ți îmbunătăți personajul și abilitățile.
Lista de jocuri Android
tare dar nu pot sa trec de nivelul 53 e imposibil!
Tralalala APK - Download Android APPS ...
stickman Legends MOD Descărcare APK 2.6.9 (bani nelimitați)