Post by stanpapasdeiskin on Mar 6, 2022 9:43:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty World — food games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty World — food games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots žetonu uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ Tasty World — food games 2022 version ▞▞▞
Izcila spēle ty
Ēdienu gatavošana 🍳 👩🍳 👨🍳 🍽
Tā ir sweemeng spēle.
Šī ir lieliska spēle. Man tas patika, kad es to pirmo reizi spēlēju, es nevēlos to atteikties, kad es to spēlēju. Jums tas ir jāinstalē. 🥰🥰😘🥰🥰💯💯❤😘🤩🤩😘🥰💯🥰😘🤩😊💯❤❤💯🤩😊😘🥰😘🥰🥰💯💯💯🥰😘🥰🥰😘🤩😊💯❤
Man patīk gatavot, tāpēc man patīk šī spēle👌
Man ļoti patīk šī spēle
Tā ir laba spēle, labs stāsts Es būtu piešķīris šai spēlei 5 zvaigznes ikreiz, kad pabeidzu un dabūšu trīs dimantus, es nevaru dubultot savas monētas šo problēmu novērst, un es mainīšu savu vērtējumu. Esmu atsācis spēlēt šo spēli un esmu Otrais restorāns tas netiks ielādēts, vai varat novērst šo kļūdu
Šī spēle ir lieliska, taču pārāk daudz atkārtojas līmeņi, piemēram, no 100. līdz 170. līmenim, tas ir tas pats, protams, tiks atjaunināti rīki, bet.. Es uzlaboju visu savā virtuvē, un man joprojām ir jāspēlē tajā pašā līmenī. restorāns līdz 5viņa stāsts nav beidzies? Garlaicīgi, bet mīļi
Izbaudu šo spēli. Stāsts ir ļoti interesants. Nevaru sagaidīt, lai redzētu, kas notiks tālāk. Man joprojām ir daudz jautrības. Ar nepacietību gaidu, kāds būs nākamais restorāns. Tā turpināt!
mīlestības spēle
kaut kādu iemeslu dēļ tas neļauj man to spēlēt, bet es domāju, ka tā ir manu tālruņu problēma, tāpēc nvm
Tgggg
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Pakikipagsapalaran rzey
l.love.this.game.l.wish.you.atjaunināts vairāk
Šī spēle ir tik tik tik tik tik jautra.
Man patīk šī spēle, tā ir tik jauka, ka tā ir ideāla bez reklāmām 😘😘🤓👍👍💕🤭😘😘😘 lejupielādējiet to spēlē bez datiem
Patīk šī spēle....
Mana sūdzība ir tāda, ka es vēlos pasniegt saldējumu, jo klientiem patiks ēst. Man ļoti patīk ga.me, man ļoti patīk spēlēt spēli, bet es neesmu pārliecināts, vai varat viņiem pasniegt jaunu spēli.
Es nespēlēju, bet ļoti priecājos spēlēt, paldies 😊
To ir viegli spēlēt, tas ir ļoti patīkams un aizraujošs... Ir arī viegli nopelnīt monētas un zvaigznes
Ahm... Man šķiet, ka es patiešām cepu
Tā man jau dod preblomus
acz
Ļoti jauka spēle, paldies Play veikalam
Man nepatīk šī spēle.
Tā ir labākā spēle, kas man ļoti patīk
Es to lejupielādēju pirms 5 minūtēm. Es to atveru, bet apstājas katru reizi, kad to atveru. Pat spēli neesmu mēģinājis. Esmu to atinstalējis😕😕😔😔. Esmu to lejupielādējis 2 reizes, bet rezultāts ir tāds pats. Tāpēc es to vēlreiz atinstalēju un lejupielādēju hells kitchen. Tā ir ļoti jauka spēle, kad pēdējo reizi to lejupielādēju, radās problēma, tāpēc es to atinstalēju, bet tagad tā darbojas pareizi. Lūdzu, izlabojiet to, lūdzu😭😭😭. Es gribu izmēģināt šo spēli pirms nāves.
Sāksim ar atgriešanos bērnudārzā, lai apgūtu pareizrakstības, gramatikas un teikuma uzbūves pamatprincipus. Es nevarēju tikt garām pretīgajam tekstam, lai pateiktu, vai spēle ir laba, taču šaubos par to, ņemot vērā nepietiekamo uzmanību tam, kas man bija jālasa.
بد نبود
😠😠🤢💩😠😡🤢😡🤢😠
Es nevaru jaunināt veikalu. Tikko notika pirms dažām dienām. Lūdzu, izlabojiet to. Kopumā tā ir laba spēle.
Jauki, bet tas ir tik kaitinoši, kāpēc es varu saņemt tiešraidi un gaidīt minūtes, lai atkal spēlētu🙄
šī ir mana pirmā reize, kad lejupielādēju šo spēli, bet draugi man teica, ka šī spēle ir laba
spēles ir ļoti labas, bet problēma ir tā, ka tā vienmēr bloķē un parāda, ka "diemžēl spēle ir apturēta" un otrā ir tā neatjaunināšana!!!!!! lūdzu, dariet kaut ko, es nevēlos dzēst šo spēli, atvainojiet.. teikt, bet es atinstalēju spēli, jo tā nebija paredzēta tikai bloķēšanai, bet "kad es spēlēju burger spēli, tā nenonāca pie klientiem, un es zaudēja visādi" atvainojiet
Man ļoti patīk spēle!
Šī spēle sākās ļoti lēni. Velti vairāk laika. Tas ir kairinoši. Un, lūdzu, atjauniniet šo spēli, saglabājot progresu. Spēlētājam tas ir ļoti svarīgi. Lūdzu
Lieliski Jauki Superb
Veicinot. Nepieciešams paātrināt mazliet ātrāk.
Patīk šī ēdiena gatavošanas spēle
MĪL ŠĪ GARŠĪGĀ PASAULE: GATAVOŠANAS SPĒLE, UN ES TO IZBAUDU, UN IZKLAIDOJOS UN ARĪ ATPŪTU, UN ES UZVARU, UN ES PALIELINU LĪMENI, UN ATJAUNINĀJU ĻOTI, ĻOTI, ĻOTI ĀTRI, UN ES IESAKI TO; ĪPAŠI MANAI ĢIMENEI UN ARĪ ĪPAŠI KOKO/MANAM(MŪSU)DRAUGAM(-IEM); LAI VIŅI VAR UZVARĒT, UN IZKLAIDOTIES, UN ARĪ ATPŪTĪTIES 100%; ĪPAŠI ES ESMU 100%/DIEVS SVĒTĪT MILNĪGI MŪŽĪGI MŪŽĪGI, ĀMEN....!!!! Ar cieņu KRISTĀ JĒZU, ĀMEN, MS. KARĒNS